Güzelçamlı’yı Daha Yakından Tanıyalım

Güzelçamlı, Aydın ili sınırları içinde, Kuşadası ‘nın Güney kıyı şeridinde ve 22 km. mesafede, Dilek Yarımadası – Büyük Menderes Deltası Milli Parkı ‘na komşu bir sahil beldesidir. Güzelçamlı, birçok turistik belde ve merkezden farklı bir turizm potansiyeline ve çeşitliliğine sahiptir. 30 Km ‘ye yakın bir kıyı şeridi içinde plajlarda ve koylarda sörf, yelken, kano, su kayağı, balık avcılığı, tekne turları yapma imkânları mevcuttur.

Ayrıca, Milli Park’ın hemen girişindeki ”Zeus Mağarası” diğer bir güzellik olarak ziyaretçilerin hizmetindedir.

Diğer taraftan; bu cennet belde Güzelçamlı’da yeterli sayı, kapasite ve kalitede Turistik Otel, Pansiyon’da mevcuttur. Buralarda konaklayacak turistlerin, tesislerin sağladığı imkanlara ek olarak, uzun sahil şeridindeki “Sevgi Yolu” nda bisikletle dolaşmaları, yürüyüş yapmaları, harika kumsalları ve denizinden kolayca yararlanma avantajları bulunmaktadır.

Ülkemizin doğal yapısını koruyabilmiş ender köşelerinden biridir bu şirin tatil beldesi.

Güzelçamlı Videosunu Seyredin:

NOT :
1. Video Hasaka Blog ‘dan alıntıdır. Videonun linki için buraya tıklayın.
2. Benzer videolar ve diğerleri için Hasan Sabri Kayaoğlu-Dedegi (42 bin video görüntülemesi bulunmakta) You Tube sayfasına buradan abone (ücretsizdir) olabilirsiniz…

1 thoughts on “Güzelçamlı’yı Daha Yakından Tanıyalım

  1. Ya bu Güzel Çamlı Her yaz Gelirim ama bu kadar güzel bir belde balıkesir altın oluk tan sonra 2ci tatil yerim keşke temiz kalsa bu doğa harikası yer.

Bir cevap yazın...